Menu Sluiten

Update: Programma Speelweek Feestdag

Guinness-sein op groen - MIXonline

Begin augustus is er weer een persconferentie geweest die weer roet in ons programma had gegooid. Na intensief contact met de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de Veiligheidsregio Midden-Holland is het ons toch gelukt om groen licht te krijgen voor ons nieuwe programma, met een aantal kleine aanpassingen!

We zijn ontzettend blij dat we nu met zekerheid kunnen zeggen dat we iets voor de kinderen kunnen organiseren. In de vorige mail was alles op één dag. Dit bleek vergunning-technisch niet mogelijk. We mogen namelijk op dit moment geen springkussens op het speelweekterrein plaatsen. Gelukkig hebben we VV de Rijnstreek bereid gevonden om hun terrein ter beschikking te stellen op dinsdag 24 augustus voor de springkussens! Tijdens de dinsdag zijn Groep 1 en 2 ‘s morgens aanwezig, Groep 3 en 4 ‘s middags. Daarnaast mogen we voor de theatervoorstelling van Groep 1 en 2 het Wierickehuis gebruiken. In deze mail leest u wat het definitieve programma is geworden.

Op dinsdag 24 augustus en woensdag 25 augustus organiseren wij samen met VV de Rijnstreek en het Wierickehuis de Speelweek Feestdagen!

Het precieze programma kunt u vinden op de Programma pagina:

UPDATE 18/8: We hebben inmiddels voldoende mensen voor de Nachtwacht! Heel erg bedankt voor de reacties en de aanmeldingen!

We zijn nog op zoek naar een paar extra mensen voor de nachtwacht. De nachtwacht waakt over de slapers in de nacht van 25 op 26 augustus. Zou u ons willen helpen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier!