Menu Sluiten

Wat een topdagen!

Het zit er alweer op… De Speelweek Nieuwerbrug Feestdagen zijn alweer voorbij! Tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Deze editie had een hele rare aanloop, vanwege de constant veranderende situatie vanaf juli. Gelukkig is het toch gelukt om iets leuks neer te zetten voor de kinderen (en alle vrijwilligers!).

We hebben het ongelofelijk getroffen met het weer. Op een paar kleine spettertjes na mogen we echt niet klagen! Dinsdag waren alle kinderen op het voetbalveld van V.V. de Rijnstreek om zich uit te leven op diverse springkussens en stormbanen. Gisteren werd er in korte tijd een heel kartonnen en houten huttendorp uit de grond gestampt. En wat voor een huttendorp, er waren weer schitterende bouwwerken bij!

‘s Middags kregen de kinderen van Speelweek Groepen 1 en 2 een hele leuke poppenkastvoorstelling in het Wierickehuis waar iedereen (kinderen én leiding) van hebben genoten. Daarna kregen we nog een heel lekker ijsje van IJsboerderij Vernooij en gingen we de hutten nog mooi verven (Groep 1) en verder afmaken (Groep 2 t/m 4). Toen was het tijd om even bij te komen en een hapje met ons te eten. Helaas konden de vaste bakkers niet op het veld staan, dus werd er ergens anders gebarbecued en werd het eten speciaal voor ons gebracht naar het veld! Ontzettend bedankt Ton, Hans en Sylvia!

Daarna was het tijd om naar huis te gaan of nog wat leuke spellen te doen en lekker bij het kampvuur te gaan zitten. Er bleven meer dan 70 kinderen slapen en die hebben het bijna allemaal volgehouden tot vanmorgen vroeg 7:00 uur! Het was een heel gezellige nacht en we hopen dan ook dat iedereen het heel erg leuk heeft gehad.

Wij kunnen in ieder geval terugkijken op een zeer geslaagde mini-editie van de Speelweek. We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien. Zat je dit jaar in de Groep 8+ groep (kinderen die in 2020 in Groep 8 zaten) of deed je nu niet mee, maar lijkt het je leuk om ons volgend jaar te helpen in de leiding (of iets anders)? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor Speelweek 2022! Volgend jaar is de Speelweek van 15 t/m 19 augustus!

De Speelweek kan niet worden georganiseerd zonder onze fantastische vrijwilligers en sponsoren. U kunt een overzicht van onze sponsoren vinden op onze sponsorenpagina. Wilt u ons sponsoren voor de volgende speelweek? Neem dan contact met ons op!

Volgende week begint het gewone leven weer en gaan we weer naar school. Heel veel plezier in je nieuwe groep of nieuwe middelbare school! Tot volgend jaar!

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug en alle vrijwilligers van 2021
Robert, Koen, Petra, Dirk, Sharon en Sylvia