Menu Sluiten

De beste wensen voor 2022!

Het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug wenst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ons goede voornemen is dat we dit jaar hopelijk weer een normale Speelweek kunnen organiseren. Een week waarin we alle basisschoolkinderen van Nieuwerbrug en omstreken de tijd van hun leven kunnen bezorgen met o.a. de huttenbouw en een Bonte Avond!

We kunnen daar ieders hulp goed gebruiken. Wij zoeken namelijk een nieuwe terreinmeester. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Dirk als terreinmeester, omdat hij gaat verhuizen naar het zuiden van het land.

Gezocht: Terreinmeester!

De terreinmeester is o.a. verantwoordelijk voor contact met de Gemeente en het aansturen van de terreinploeg. Lijkt het jou leuk om het bestuur te versterken? Neem dan contact op met het bestuur via de contactpagina.

Vrijwilligers

Zonder de fantastische vrijwilligers kunnen we de Speelweek niet organiseren. Denk dan niet alleen aan de leiding, maar ook alle vrijwilligers achter de schermen!

Binnenkort starten de eerste voorbereidingen weer voor het nieuwe seizoen. Je kan het je bijna niet voorstellen in de huidige omstandigheden, maar we hopen deze zomer weer een hele week te kunnen organiseren. We gaan ervoor!

Lijkt het jou leuk om de leiding te versterken (je mag meedoen in de leiding als je naar de tweede klas van de middelbare school gaat) of ons achter de schermen te helpen? Meld je dan alvast aan als vrijwilliger en houdt de week van 15 tot en met 19 augustus alvast vrij!

Hopelijk zien we ook weer veel oudgedienden terug deze zomer! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel!

Speelweekgroeten,

Robert, Koen, Petra, Sharon, Patricia en Sylvia