Menu Sluiten

Nieuws van de Speelweek

Het bestuur van de Speelweek is alweer een aantal bij elkaar geweest. We kunnen dit jaar weer een normale Speelweek organiseren! Superfijn! Zet het alvast in uw agenda: dit jaar is de Speelweek van 15 t/m 19 augustus.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om het programma in elkaar te zetten, maar we kunnen wel alvast de voorlopige programmatijden delen! Kijk op de programma-pagina voor meer informatie.

Thema

Elk jaar staat de Speelweek in het teken van een thema. Dit jaar zal ons thema zijn STREETLIFE! Een uitdagend thema waarbij actief zijn, groepsgevoel en eigenzinnigheid centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan: free-running, skaten, graffiti, balsporten, tie-dye en heel veel meer!

Inschrijven

U kunt vanaf nu uw kinderen inschrijven voor de Speelweek! De Speelweek is er niet alleen voor kinderen uit Nieuwerbrug… Ook kinderen van buiten het dorp zijn van harte welkom! Neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van buiten Nieuwerbrug mogen dus ook gezellig meedoen bij ons!

Vrijwilligers

Op dit moment hebben we helaas nog niet voldoende vrijwilligers om de groepsleiding rond te krijgen. Vind u of uw puber (vanaf de tweede klas middelbare school mag je meedoen in de groepsleiding) het leuk om mee te helpen bij de organisatie van de Speelweek? Meld u dan aan via onze website!

Hopelijk zien we u deze zomer weer bij de Speelweek! Wij hebben er in ieder geval weer erg veel zin in!

Het bestuur,
Robert, Koen, Petra, Patricia, Sharon & Sylvia