Menu Sluiten

Programma Speelweek 2022

Wat een vet thema heeft ons crea-team bedacht dit jaar. Daar kunnen we helemaal mee los gaan! Welk kind wil er nou niet free-runnen, een potje streetsoccer spelen of je graffiti skills laten zien? Want dit gaan we allemaal regelen! In de week van 15 tot en met 19 augustus zijn we allemaal chill en streetwise…

En dan maken we natuurlijk ook nog een tof huttendorp. De pallets liggen al klaar om lekker in elkaar getimmerd te worden. Als klapper op de vuurpijl kunnen we er ook nog in gaan slapen op donderdag. Hoe streetlife is dat?!

Het wordt dus tijd om je in te schrijven. Je vriend of vriendin heeft dit al gedaan, dus wees er snel bij. Alleen met jou kunnen we er weer een onvergetelijke week van maken. Het wordt weer tijd voor nieuwe avonturen. Kijk snel op de Programma pagina’s voor meer informatie.

We kunnen ook nog wat extra handjes gebruiken, want streetlife doe je samen! Deze week gelden de wetten van de straat en kunnen we wel wat extra streetcoaches gebruiken. Met andere woorden: we zoeken nog vrijwilligers. Heb je een paar of juist veel uurtjes tijd? Meld je dan snel aan via de vrijwilligerspagina.