Menu Sluiten

Programma Dinsdag

Vanmorgen hebben Michiel, Patricia en dorspwethouder Elly de Vries de Speelweek officieel geopend. De kinderen hebben zich vandaag heel goed vermaakt op het veld en bij het Freerunnen in Alphen aan den Rijn. Er zijn ontzettend veel leuke foto’s gemaakt. Die zijn we nog even aan het uitzoeken…

Slaapbriefje

Vandaag hebben de kinderen van Speelweekgroepen 2 t/m 4 een slaapbriefje gehad om toestemming te geven voor het slapen in de hutten na de Bonte Avond. Per ongeluk staat op het briefje een verkeerde datum. Het slapen in de hutten is voor in de avond van donderdag op vrijdag. Excuses voor het ongemak!

Drinkbeker

Vandaag hebben alle kinderen alvast het speelweekcadeautje gekregen. Een mooie drinkbeker. De kinderen kunnen de drinkbeker vullen bij de speelweek als hij leeg is en ze nog dorst hebben!

Programma

­Morgen hebben we weer heel wat leuks op het programma staan! Om 9:00 uur verwachten we iedereen op het speelweekterrein voor de dagstart.

­Speelweekgroepen 1 en 2

­Speelweekgroepen 1 en 2 (basisschoolgroepen 0 t/m 4) gaan vandaag iets heel leuks doen! We gaan vandaag met de bus naar speeltuin Westerpret in Zoetermeer! De kinderen krijgen een patatje en een snackje. Eigen consumpties mogen meegenomen worden in de speeltuin. Om 16:00 uur zijn we weer terug op het speelweekveld.

Meenemen: zonnebrand (thuis alvast insmeren), petje, drinkbeker

­Speelweekgroepen 3 en 4

Speelweekgroepen 3 en 4 (basisschoolgroepen 5 t/m 8) gaan vandaag met de fiets op pad richting de polder bij Truus om lekker te gaan poldersporten! Er staan een heleboel leuke spellen klaar voor jullie om helemaal mee los te gaan. Nemen jullie ook de drinkbeker en een lunchpakketje mee. Truus heeft voor jullie ook nog een broodje knakworst klaarstaan. Om 16:00 uur zijn we weer terug op het speelweekveld.

Meenemen: zonnebrand, lunchpakketje, drinkbeker, zwemspullen, handdoek