Menu Sluiten

Programma Woensdag

Morgen staat de traditionele huttenbouw op het programma! Om 9:00 uur verwachten we iedereen op het speelweekterrein voor de dagstart.

Speelweekgroep 1

Speelweekgroep 1 (basisschoolgroepen 0 t/m 2) gaat vandaag aan de slag met de kartonnen hutten. Er staat weer een mooie stapel pianodozen en liters verf klaar. Hebben jullie al een idee wat jullie willen gaan maken?

Vandaag starten we om 9:00 uur en gaan we om 12:00 uur even naar huis. Om 14:00 gaan we het werk afmaken en halen de papa’s en mama’s jullie weer op om 16:00 uur. Tussen 12:00 uur en 12:30 uur en na 16:00 uur is er gelegenheid om de mooie bouwwerken te bewonderen.

Meenemen: drinkbeker, ‘s middags oude kleren die onder de verf mogen komen­

Speelweekgroepen 2, 3 en 4

Speelweekgroepen 2, 3 en 4 (basisschoolgroepen 3 t/m 8) gaan vandaag aan de slag met de houten hutten. Er ligt een mooie stapel pallets klaar om weer een schitterend huttendorp te bouwen. Nemen jullie voldoende spijkers en hamers mee? Als je geen stevige schoenen aan hebt, dan mag je helaas het veld niet op.

Vandaag starten we om 9:00 uur en gaan we om 12:00 uur even naar huis. Om 14:00 uur gaan we het werk afmaken en gaan we om 16:00 uur weer naar huis. Tussen 12:00 uur en 12:30 uur en na 16:00 uur is er gelegenheid om de mooie bouwwerken te bewonderen.

Meenemen: drinkbeker, stevige schoenen, hamers, spijkers

­