Menu Sluiten

Programma Donderdag

Morgen hebben we o.a. de Bonte Avond op het programma staan! Om 9:00 uur verwachten we iedereen op het speelweekterrein voor de dagstart.

Speelweekgroepen 1 en 2

Speelweekgroepen 1 en 2 (basisschoolgroepen 0 t/m 4) gaan vandaag een hele leuke theatervoorstelling bekijken en gaan nog even wat voorbereiden voor de Bonte Avond. Om 9:00 uur zijn de kinderen welkom op het veld. Om 12:00 uur gaan ze lekker naar huis en kunnen ze ‘s middags lekker lang uitrusten. Om 17:30 uur is iedereen welkom bij ons openluchtrestaurant. Er zijn heel veel leuke activiteiten voor de kinderen én voor de ouders!

Na de Bonte Avond mogen de kinderen van Groep 1 lekker naar huis om bij te tukken en mogen de kinderen van Groep 2 blijven slapen in hun eigen gemaakte hut! Vanaf 17:30 uur is er gelegenheid om de hutten in te richten voor de nacht. Tijdens de Bonte Avond zelf is het Huttendorp gesloten. De Bonte Avond zal ongeveer om 21:30 uur afgelopen zijn.

De kinderen van Groep 2 worden op vrijdag 19 augustus 7:00 uur opgehaald en kunnen dan lekker thuis uitrusten. ‘s Avonds om 17:30 uur is iedereen op het veld welkom voor een pannenkoek en de huttenverbranding.

Meenemen: drinkbeker, ‘s avonds spullen voor de nacht (Groep 2)

Speelweekgroepen 3 en 4

Speelweekgroepen 3 en 4 (basisschoolgroepen 5 t/m 8) gaan vandaag hele stoere workshops doen! We gaan graffiti spuiten, streetsoccer spelen en streetbeats uitproberen. Om 9:00 uur zijn jullie welkom op het veld. Tussen de middag blijven de kinderen op het veld en om 14:00 uur gaan zij naar huis.

Om 17:30 uur is iedereen welkom in ons openluchtrestaurant. Er zijn heel veel leuke activiteiten voor de kinderen én de ouders!

Na de Bonte Avond mogen de kinderen van Groep (2, ) 3 en 4 blijven slapen in hun eigen gemaakte hut! Vanaf 17:30 uur is er gelegenheid om de hutten in te richten voor de nacht. Tijdens de Bonte Avond zelf is het Huttendorp gesloten.

De kinderen worden op vrijdag 19 augustus 7:00 uur opgehaald en kunnen dan lekker thuis uitrusten. ‘s Avonds om 17:30 uur is iedereen op het veld welkom voor een pannenkoek en de huttenverbranding.

Meenemen: drinkbeker, lunchpakketje, ‘s avonds spullen voor de nacht

Slapen in de hutten

Er zijn een aantal regels voor het blijven slapen in je eigen hut:

  • Vergeet je zaklamp, slaapzak, kussen, chips, drinken, snoep, enz. niet om er een groot feest van te maken in je hut;
  • Slingers en ballonnen mogen natuurlijk ook mee;
  • Energiedrank, alcohhol, sigaretten, aanstekers, lasepennen, mobiele telefoons, maskers en stink-/rookbommen laten we thuis;
  • Hou het voor iedereen leuk in de nacht. Ga je je misdragen? Dan lig je heel snel thuis in je eigen bed.

U kunt uw kind ten alle tijden bereiken via de nachtwacht. De nachtwacht is te bereiken onder het telefoonnummer 06 – 8333 4357. Als u uw kind komt ophalen, wacht dan bij de ingang en kom niet het slaapterrein zelf op!

Laten we met z’n allen er een onvergetelijke nacht van maken!