Menu Sluiten

Van de voorzitter

Het is nat, het is koud, de dagen zijn kort en het ijs is alweer gesmolten. En dan gaat een klein clubje mensen op een avondje zitten bakkeleien over een kinderfeest in augustus. De week van 14 t/m 18 augustus wel te verstaan. Voor velen wellicht een normale week, voor anderen een weekje Italië. Maar voor veel kinderen en ouders een week van herinneringen maken. De Speelweek Nieuwerbrug!

En we gaan vanaf nu al van ons laten horen. Het bestuur is al onderweg om de kinderen van Nieuwerbrug een heerlijke feestweek aan te bieden. De eerste vergadering is geweest en er werd direct goed vooruit gekeken. Want wat moest er beter? En wat moest er meer?

We hebben een fantastisch(e) groep(je) vrijwilligers. Vroeger was er een wachtlijst en moest je je al een jaar van tevoren aanmelden om een plekje te bemachtigen. Dat blijft nu wat achter, maar we kunnen niet zonder! Dus trek de stoute schoenen aan en kom ons helpen! Je kunt je al aanmelden via onze site!

Oh ja, even een functieomschrijving: je bent leuk, gezellig, je roept zo af en toe wat zinnigs, houdt van mensen, maar vooral van kinderen. En je bent een weekje beschikbaar om mee te genieten van deze wondere wereld van de Speelweek: van 14 t/m 18 augustus.

We hebben alweer zoveel hersenspinsels dat onze penningmeester continu op de rem moet trappen. Geld is de oorzaak. We zijn afgelopen jaar verschrikkelijk op de feiten gedrukt als het om lenen van spullen gaat.

We lenen al jaar en dag de podiumattributen bij een creatief bedrijf. Afgelopen jaar mochten we ook hun bakwagentje lenen. Helaas sloeg het noodlot toe en hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig geen mensen gewond geraakt, maar wel een bakwagen helemaal total loss. Dat heeft de Speelweek heel veel geld gekost.

En dus zijn we eerlijk. We hebben geld nodig. Sponsoren, donateurs, mensen die een actie willen opzetten, de energiesubsidie willen doneren. Het maakt niet uit. Wij gaan acties doen om geld binnen te halen, maar we hopen zo erg op de steun van Nieuwerbrug en omstreken. Wij zorgen er goed voor en iedereen kan ervan op aan dat elke Euro goed wordt besteed ten behoeve van de kinderen.

Wilt u de Speelweek steunen? Klik dan op de onderstaande knop:

Tenslotte sluiten we af met leuk nieuws. We hebben er twee bestuursleden bij! Martine van Wageningen wordt ons hoofd terrein. Zij gaat de terreinploeg aansturen en zo komt alles picobello in orde. En Susan van Elteren gaat het bestuur ondersteunen in bijvoorbeeld de vrijwilligerszaken. Wij heten beide dames van harte welkom. En wij weten nu al dat we twee toppers in huis hebben gehaald!

Tot volgende maand!

Namens het bestuur
Robert, Patricia, Sharon, Sylvia, Petra, Koen, Martine en Susan