Menu Sluiten

Geef aan Speelweek Nieuwerbrug!

Wij willen voorkomen dat dé traditie van het einde van de schoolvakantie in Nieuwerbrug verdwijnt. Speelweek Nieuwerbrug heeft op dit moment elke euro nodig en daarom doen we een vriendelijk beroep op de Nieuwerbruggers. Geef als je wil dat alle kinderen zich vlak voor het nieuwe schooljaar nog even kunnen uitleven!

We lenen al jaar en dag de podiumattributen bij een creatief bedrijf. Afgelopen jaar mochten we ook hun bakwagentje lenen. Helaas sloeg het noodlot toe en hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig geen mensen gewond geraakt, maar wel een bakwagen helemaal total loss. Dat heeft de Speelweek heel veel geld gekost.

Speelweek Nieuwerbrug heeft daarom een crowdfundingsactie opgezet. Door het ongeluk is onze spaarpot helemaal leeggetrokken. Al die jaren sparen voor niks geweest. Maar we hopen dat de inwoners van het dorp en alle mensen die de Speelweek liefhebben een donatie willen doen. Via onderstaande knop kun je geld storten.

Heb je even geen budget of wil je op een andere manier je steentje bijdragen? Meld je dan via de vrijwilligerspagina aan als vrijwilliger bij de Speelweek! We hebben natuurlijk ook groepsleiding, cateringhulp, EHBO’ers, terreinhulpen, materialen, creatieve geesten en ga zo maar door nodig. De Speelweek is een organisatie van iedereen en dus kunnen we elke hand of euro gebruiken. We reken op jullie! Laat een bijna 50-jarige traditie niet verloren gaan!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Koen, Petra, Sharon, Patricia, Sylvia, Martine en Susan