Menu Sluiten

Van de voorzitter…

Het voorjaar is nu echt onderweg en dat voelen we bij de Speleweek ook. De vergaderingen beginnen steeds meer vorm te krijgen. We weten het thema ‘Op de camping’, we hebben zekerheid over ons terrein, de hersenspinsels en brainwaves komen op tafel en de inschrijving van de vrijwilligers komt langzaam op gang. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Ga dan snel naar de vrijwilligerspagina!

En het bestuur wordt enorm warm van alle steun die we van onze sponsoren, gulle gevers en anonieme geldschieters ontvangen! Het werven van sponsors gaat als een trein en iedereen is welwillend om de Speelweek een succes te laten zijn. Daarnaast hebben we een crowdfundingsactie opgezet, waarbij we veel donaties hebben binnengekregen. Een anonieme donateur heeft zelfs €1000,- gestort! We willen nu al alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Maar we stoppen de actie nog niet. We willen er een fantastisch feest van maken voor de kinderen van Nieuwerbrug en omstreken en dus kunnen we nog genoeg donaties gebruiken!

En als klap op de vuurpijl heeft lokaal aannemersbedrijf Boer Nieuwerbrug BV zich opgeworpen als hoofdsponsor en een grote financiële bijdrage gedaan aan de Speelweek. Wij danken Boer Nieuwerbrug BV voor de bijdrage en de steun aan de Speelweek Nieuwerbrug.

Boer Bouw BV


Op de achtergrond zijn we als speelweek bezig om een gezellige kick-off te organiseren voor alle vrijwilligers, maar ook voor de mensen die eens kennis willen maken met Speelweek Nieuwerbrug. We willen dit organiseren tijdens de opbouwzaterdag van de Speelweek (in de Nieuwsbrug staat een ander moment genoemd). We houden je op de hoogte!

Dan komen we meteen op het punt van de vrijwilligers. We hebben nog steeds mensen nodig. Dus heb je tijd om een weekje te helpen of een aantal dagen je te willen inzetten voor de kinderen van Nieuwerbrug? Meld je dan aan!

Tot de volgende maand!

Namens het bestuur: Robert, Patricia, Sharon, Sylvia, Petra, Koen, Martine en Susan