Menu Sluiten

Van de voorzitter…

De lente komt en het Campingseizoen komt er ook weer aan. En dus zitten we met de Speelweek ook lekker op de camping! De eerste pallets zijn verzameld, de kartonnen dozen zijn onderweg, de bussen zijn geregeld, het terrein wordt in gedachte al aangekleed en de vrijwilligers druppelen binnen…

Ze druppelen binnen! Dat hoor je goed. We hebben er nog lang niet genoeg. We hebben jullie als leiding hard nodig. En ook moeders, vaders, opa’s, oma’s en wie er gewoon zin in heeft mag zich opgeven als leiding. Je kunt je opgeven via de knop hieronder. Zonder vrijwilligers geen speelweek!

En als vrijwilliger kan je op vrijdag 12 mei meteen je eerste Speelweekfeestje meepakken. We organiseren vrijdagavond 12 mei “de Aftrap” bij VV de Rijnstreek. Daar zullen we met een lekker hapje en drankje alvast de sfeer van de Speelweek proeven. Nog een reden om je op te geven dus!

Wij zitten als bestuur alleen maar in de positieve flow. En zeker als we elke keer weer kijken wat een steun we ontvangen vanuit het dorp en van de sponsoren. We hebben naast de nieuwe hoofdsponsor Boer Nieuwerbrug B.V. ook een prachtige terreinsponsor in Kleywegen B.V. En op de achtergrond zullen beide bedrijven ook een beetje samenwerken de Speelweek overeind te houden. We danken deze sponsoren samen met alle andere sponsoren en mensen die ons een hart onder de riem steken in materiële en immateriële zin. Respect!

We hopen dat de geur van de bloemen, de geur van de lente en de geur van gezelligheid er snel voor zorgt dat er weer flink wat kinderen zich zullen opgeven voor de Speelweek Nieuwerbrug. Het kan namelijk vanaf 1 mei op onze website!

Tot snel!

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Patricia, Sharon, Sylvia, Petra, Koen, Martine en Susan