Menu Sluiten

Van de voorzitter – mei 2023

We hebben ‘De Aftrap’ gehad. Op 12 mei hadden de aangemelde vrijwilligers de kans om weer even met elkaar te babbelen en soms ook om kennis te maken. We hebben iedereen op deze avond even meegenomen met het reilen en zeilen van de Speelweek.

Onze financiële misère en de weg omhoog dankzij vele sponsoren. Wat we gaan doen met het terrein en welke programmaonderdelen hebben we al op papier staan. Maar met name ook wat de leiding zelf nog mag verzinnen. Het was een hele gezellige en nuttige avond om mee ‘af te trappen’.

De lente komt en het campingseizoen komt er ook weer aan. Dus zitten we met de Speelweek ook ‘lekker op de camping’. De eerste pallets zijn onderweg, de bussen zijn geregeld, het terrein wordt in gedachten al aangekleed en de vrijwilligers druppelen binnen… en we gaan in ieder geval dinsdag een lekker dagje uit!

Vrijwilligers

Ze druppelen binnen, dat hoor je goed. We hebben er nog niet genoeg… We hebben jullie als leiding hard nodig. En ook moeders, vaders, opa’s, oma’s en wie er gewoon zin in heeft mag zich opgeven als leiding. Je kunt je opgeven via de onderstaande knop. Zonder vrijwilligers, geen speelweek!

Wij zitten als bestuur nu wel in de positieve flow. En zeker als we elke keer weer kijken wat voor steun we ontvangen vanuit het dorp en van sponsoren. We hebben naast de nieuwe hoofdsponsor Boer Nieuwerbrug B.V. ook een prachtige terreinsponsor in Kleywegen B.V. En op de achtergrond zullen beide bedrijven ook een beetje samenwerken om de speelweek overeind te houden. Wij danken deze sponsoren samen met alle andere sponsoren en mensen die ons een hart onder de riem steken in materiële- en immateriële zin. Respect!

Inschrijven

We hopen dat de geur van de bloemen, de geur van de lente en de geur van gezelligheid er snel voor zorgt dat er flink wat kinderen zich weer zullen opgeven voor de Speelweek. Dat kan via de onderstaande knop:

Let op! Vanaf 1 juni wordt het inschrijfgeld verhoogd naar €30,- per kind.

Programma

En dan nog een mooie ontwikkeling. We snappen dat het moeilijk is om tussen de middag even van je werk te komen om de kinderen eten te geven en dan weer verder te gaan. Overblijven is voor veel mensen wellicht de oplossing! Daarom hebben we besloten om dit jaar een continurooster in te stellen. De kinderen blijven tussen de middag lunchen op het veld. We hebben de tijden aangepast op de programmapagina.

Prijsvraag!

Wie bedenkt de leukste naam voor de Speelweek Camping? Het thema van de speelweek is ‘op de camping’, maar onze camping heeft nog geen naam…

Bedenkt jij deze naam voor ons? De leukste, meest originele of gekste naam komt op de poort. En de bedenker verdient een dikke zaak snoep voor in de hut (of thuis). Stuur je inzending in via ons contactformulier!

De lente is aan, en dus gaan wij ook verder met het organiseren van een fantastische week!

Tot snel!

Het bestuur van Speelweek Nieuwerbrug
Robert, Patricia, Sharon, Sylvia, Petra, Koen, Martine en Susan