Menu Sluiten

Programma Speelweek 2023

Er is hard gewerkt en daarom presenteren we met trots het programma voor Speelweek Nieuwerbrug 2023. Dit jaar is de Speelweek van 14 t/m 18 augustus. Dankzij onze fantastische vrijwilligers, sponsoren en donateurs – en in het bijzonder Boer Nieuwerbrug B.V. en Kleywegen Woerden – hebben we een mooi programma kunnen neerzetten. Dit jaar zelfs met een uitje voor alle groepen met de bus!

Dit jaar hebben we een continuprogramma, dus blijven de kinderen tussen de middag eten bij ons. De kinderen gaan dus tussen de middag niet naar huis en zijn van 9:00 uur – 14:30 uur op het veld. Op dinsdag is het dagje uit en dan zijn de kinderen van 9:00 – 16:00 uur met de Speelweek op pad.

Benieuwd wat we gaan doen? Ga dan snel naar de programmapagina en klik dan door voor de uitgebreide programma’s per groep.

Inschrijven is nog steeds mogelijk! Heeft u uw kind(eren) nog niet ingeschreven? Ga dan snel naar onze inschrijfpagina.