Menu Sluiten

Programma Dinsdag

Vanmorgen heeft de Burgemeester officieel de Nieuwerbrugse Speelweekcamping geopend met de naam “De Wilde Wiericke”. De kinderen hebben zich goed vermaakt op en rondom het veld. Er zijn veel leuke foto’s en filmpjes gemaakt en deze staan online op de fotopagina.

Vanavond hebben Patty en Hanny de dag nog even besproken…

Morgen belooft een extra leuke dag te worden, want alle groepen gaan een dagje uit met de bus! Maar waar gaan we naartoe?!

Programma Speelweekgroepen 1 en 2

Vandaag gaan de kinderen een dagje uit met de bus! Maar waar naartoe? Om 9:00 uur verzamelen we met z’n allen op het speelweekterrein en lopen dan na de dagstart richting de bus die ons zal brengen naar Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Vandaag krijgen de kinderen die naar Oud Valkeveen gaan een patatje en een ijsje. Neem wel je drinkfles, tussendoortje, zonnebrand en een petje mee. Vandaag zijn we ietsje later terug dan de rest van de week, namelijk om 16:00 uur.

Meenemen: zonnebrand (thuis alvast insmeren), petje, drinkfles, tussendoortje

Programma Speelweekgroepen 3 en 4

De kinderen van Speelweekgroepen 3 en 4 gaan vandaag met de bus naar Outdoorpark SEC in Almere. Om 9:00 uur verzamelen we op het speelweekterrein en lopen na het nalopen van de namenlijst richting de bus die ons naar Almere gaat brengen. Het outdoorpark gaf nog een lijstje met belangrijke punten door:

 • De activiteiten vinden plaats in de natuur en de kinderen komen in contact met zand, modder, water, gras, touw, hout, enz. Zorg dus voor kleding die vies mag worden en mag beschadigen
 • Kleding:
  • Draag oude kleding en oude schoenen
  • Zorg dat de schoenen niet te los zitten, omdat deze in de modder achter kunnen blijven
  • Er zit een Survival in het programma, dus wordt er na afloop omgekleed in tenten op het terrein van het Outdoorpark. Neem schone kleding, ondergoed, schoenen en een handdoek mee. Een vuilniszak of plastic tas met de naam erop is handig om de vaak natte en vieze kleding mee naar huis te nemen
  • Er zijn open buitendouches beschikbaar waar deelnemers zich na de activiteiten met warm water kunnen afspoelen (met kleding of zwemkleding aan)
  • Neem géén waardevolle spullen mee, zoals telefoon, sierraden, horloge, dure kleding of schoenen
 • Kinderen worden in groepjes ingedeeld en alle activiteiten vinden plaats onder toezicht van ervaren begeleiders van Outdoorpark SEC Almere.
 • Het programma is geschikt voor iedereen, begeleiders zorgen ervoor dat ieder kind zich kan vermaken. Plezier staat voorop, niet de prestatie!
 • Kinderen worden niet verplicht om aan onderdelen deel te nemen, niets hoeft. Begeleiders zullen geen druk uitoefenen.
 • Vanuit de Speelweek lopen extra begeleiders mee met de groepjes
 • Outdoorpark SEC Almere is Tüv gecertificeerd, dat wil zeggen dat zij jaarlijks worden gecontroleerd op veiligheid (personeel, materiaal, procedures)
 • Voor de kinderen is een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten

Vandaag zijn we ietsje later terug dan de rest van de week, namelijk om 16:00 uur.

Meenemen: zonnebrand (thuis alvast insmeren), petje, lunchpakketje, een tussendoortje, drinkfles, oude kleren die vies mogen worden, schoenen die niet te los zitten, schone kleren/schoenen, handdoek, vuilniszak of plastic tas met naam erop voor de natte/vieze kleren