Menu Sluiten

Programma Bonte Avond

Vandaag is er druk geoefend voor de Bonte Avond en zijn de laatste rondes gespeeld van de campingspelen. Vanavond staat de Bonte Avond op het programma. Vanaf 17:30 uur zijn alle belangstellenden welkom bij ons openluchtrestaurant om een hapje te eten met ons. Op het menu een kipsatétje, hamburger en een broodje knakworst. Ook hebben we nog schminkers voor degene die dat leuk vinden.

DCIM\101MEDIA\DJI_0139.JPG

Indeling Bonte Avond

Om 18:30 uur starten de optredens van Speelweekgroep 1 en Speelweekgroep 2. Het is dus belangrijk dat jullie ruim van tevoren aanwezig zijn om de laatste voorbereidingen te treffen voor jullie optredens.

Rond 19:00 uur starten we met onze superbingo waarbij je hele mooie prijzen kunt winnen? Wat er te winnen valt? Onder andere een tegoedbon voor een escaperoom, tegoedbon voor een etentje bij de Bruggemeester en nog veel meer!

Om 19:30 uur is er een verrassingoptreden van PJ van Helemaal Top! Van 20:00 uur tot en met 20:30 uur is er een pauze en wordt er door een DJ muziek gedraaid. Om 20:30 uur zal PJ nog een keertje optreden en daarna zijn de optredens van Speelweekgroepen 3 en 4 aan de beurt. Om 21:30 uur is er nog een kinderdisco en daarna kunnen de kinderen van Speelweekgroepen 2 t/m 4 lekker naar de hutten en dragen we ze over aan de nachtwacht.

Voor de kinderen van Speelweekgroep 2 t/m 4 is er voor de optredens de gelegenheid om de hutten in te richten. Tijdens de optredens en de pauze is het huttendorp gesloten!

Spullen meenemen

Meenemen (Groep 2 t/m 4 die blijven slapen): slaapspullen, warme trui
Meenemen (Groep 3 en 4): droge/schone kleren

  • Vergeet je zaklamp, slaapzak, kussen, chips, drinken, snoep etc. niet om er een groot feest van te maken in je hut
  • Slingers en ballonnen mogen natuurlijk ook mee
  • Energiedrank, alcohol, sigaretten, vapers, aanstekers, laserpennen, mobiele telefoons, maskers, vuurwerk, stinkbommen, enz. laten we uiteraard thuis
  • Hou het voor iedereen leuk in de nacht. Ga je je misdragen? Dan lig je heel snel thuis in je eigen bed.

Meehelpen met afbouwen

Tenslotte zoeken we naast groepsleiding ook nog enthousiaste papa’s en/of mama’s die ons zouden willen helpen bij het afbouwen van de Speelweek op vrijdagochtend/-middag (18 augustus). Nadat de slapers naar huis zijn gegaan moet er heel wat gebeuren voordat de huttenverbranding kan beginnen. Het huttendorp moet worden afgebroken en het veld moet worden opgeruimd. Vorig jaar kwamen we wat handjes te kort. Wilt u helpen? Laat het ons weten!