Menu Sluiten

Programma Vrijdag

Wat was het gisteren een mooi feestje. We hebben met z’n allen kunnen genieten van hele leuke optredens van de kinderen, DJ Niels en PJ van Helemaal Top. Zelfs alle ouders deden leuk mee met de dansjes van de kinderen. Na de Bonte Avond konden de kinderen van Speelweekgroep 2 t/m 4 dan eindelijk naar de hutten en werden ze overgedragen aan de nachtwacht. Er is dit jaar niemand in de nacht naar huis gegaan! Wat een bikkels!

Vanmorgen om 7:00 uur is iedereen opgehaald door de papa’s en mama’s en kunnen ze nu lekker even bijslapen thuis. De leiding heeft ondertussen verschrikkelijk hard gewerkt om de hutten af te breken, het terrein op te ruimen en de brandstapel te maken. We zijn ontzettend trots op ze! Als beloning voor het harde werken werd er voor de aanwezige leiding McDonalds geregeld en konden ze met een volle maag weer naar huis.

Om 17:30 uur zijn ze weer van harte welkom en komt de Brandweer Nieuwerbrug nog leuke spellen doen en krijgen de kinderen nog een ijsje (Let op! Er is geen eten, dus leg thuis alvast een bodempje). Rond 19:00 uur is het moment dat de brandstapel door Robert zal worden ontstoken en is de Speelweek weer echt ten einde! Alle kinderen krijgen na afloop nog een leuk aandenken aan weer een fantastische leukste week van het jaar.

Voor alle omwonenden: zorg dat u rond 18:30-19:00 uur uw ramen sluit voor de eventuele rookoverlast.

Tot vanavond!