Menu Sluiten

Het zit er weer op!

Gisterenavond konden de kinderen nadat ze lekker thuis hadden bijgeslapen Brandweerman of -vrouw spelen met de dames en heren van de Nieuwerbrugse vrijwillige Brandweer. Flink wat kinderen hebben de brandweerspuit mogen vasthouden en konden hun skills laten zien aan de papa’s en mama’s.

Nadat er genoeg water was gespoten was het toch echt zover… Het moment was aangebroken waarop Robert en Menno de brandstapel gingen aansteken. Iedereen moest uiteindelijk een stukje naar achteren, want het vuur was erg warm! Nadat iedereen een ijsje had gegeten en een leuk aandenken aan de Speelweek had gekregen was het tijd om naar huis te gaan. De Speelweek is weer voorbij! De week is echt voorbij gevlogen en wij kijken met trots terug op de afgelopen week waarin onze vrijwilligers echt een topprestatie hebben geleverd. We hopen dat we veel van hen volgend jaar weer terugzien!

Gevonden voorwerpen

Tijdens de Speelweek zijn er nog wat voorwerpen gevonden. Deze hebben we meegenomen en zijn op te halen bij Sharon (Graaf Lodewijkstraat 37). Voor de kinderen die hun cadeautje niet hebben kunnen ophalen zorgen we dat het cadeautje bij de basisschool terecht komt!

We wensen de kinderen heel veel plezier op school als ze volgende week weer mogen. De kinderen die volgende week naar de middelbare school gaan wensen we heel veel succes op jullie nieuwe school. En misschien zien we jullie wel een keertje in de groepsleiding?!

Tot volgend jaar!