Menu Sluiten

Bericht van de voorzitter

Het is nog maar een paar maanden geleden dat we heerlijk hebben zitten genieten van de optredens van de kinderen. Het was zwoel, het was gezellig en er was voor elk wat wils. Dan heb ik het over de Bonte Avond van Speelweek Nieuwerbrug 2023. We zaten met zijn allen op de Speelweekcamping en zo hebben we het weekje ook beleefd.

Heerlijk chill, met veel lol en gezelligheid. Het bestuur is alweer op zoek naar een nieuwe camping. Er is vergaderd, er is gebrainstormd over het thema, de ideeënstroom werd alweer op tafel gegooid en waar gaan we dit jaar heen met de bus/fiets/benenwagen? Het bestuur heeft al veel ideeën!

De eerste paal van de school zit er inmiddels ook in en dat betekent dat ook de definitieve plannen voor het evenemententerrein geborgd zijn. We hebben onze wensen goed kenbaar gemaakt en ik denk dat we met een veld van ongeveer 50 bij 50 meter en het gebruik van de nieuwe gymzaal en het schoolplein voldoende tevreden mogen zijn. Nu maar hopen dat het snel klaar is!

En we gaan ook weer van start met het werven van de belangrijkste pilaren bij de Speelweek: de vrijwilligers. Je kunt je nu al opgeven via de site! Zonder vrijwilligers zijn we niets.

En we hebben afgelopen jaar een hele mooie groep gehad en we gaan er eigenlijk een beetje van uit dat iedereen zich weer opgeeft. Als je nog twijfelt of als je nog een vriend, vriendin, buurman of buurvourw of wat dan ook kent die ook misschien wil meedoen? kom dan naar ons kick-off feestje op 23 maart in de loods van Verburg Loonwerk aan de Korte Waarder. Daar onthullen we ook meteen het thema. En zoals gezegd zijn introducees van harte welkom! Verdere info volgt nog.

Tenslotte draait de sponsorcommissie inmiddels ook weer op volle toeren en mogen we ons gelukkig prijzen als we weer net zoveel sponsors mogen ontvangen als afgelopen jaar. De eerste €750,- is binnen via de organisatie van het Jeu de Boules-toernooi van de Rijnstreek, dus op naar nog veel meer!

Volgende maand meer!

Robert van den Berg
Voorzitter Speelweek Nieuwerbrug