Menu Sluiten

Speelweekvoorzitter gezocht

Ik kap ermee… Niet omdat ik de Speelweek zat ben, maar omdat ik toch het gevoel heb dat voorzitter zijn niet helemaal mijn ding is. Ik sta toch liever met de poten in de klei en ben graag op het veld aan de gang. Ik weet dat ik er wat laat achter kom na 5 jaar, maar ik zwaai na deze speelweek af als voorzitter. Ik heb het met plezier gedaan en het was niet altijd makkelijk de laatste jaren. Maar met een fantastisch bestuur om me heen ben ik uiteindelijk dik tevreden.

Dus tijd voor een nieuwe start. We zoeken meteen een nieuwe voorzitter. En misschien is het wel iets voor jou? Nu je dit leest en je zoon of dochter doet mee is het misschien hartstikke leuk om je in te zetten voor deze unieke week. Of misschien lees je dit en heb je geen kinderen, maar vind je het onwijs belangrijk om de speelweek in stand te houden. Geef je gerust op! Dit bestuur wil er voor iedereen zijn en dus net zo goed voor de kinderen als de vrijwilligers en de sponsoren. Zoek je een gezellige uitdaging binnen het Nieuwerbrugse verenigingsleven? meld je dan aan via het contactformulier!

Tot snel op het veld!

Robert van den Berg
Voorzitter Speelweek Nieuwerbrug