Menu Sluiten

Nieuws van de Speelweek

Weer een maandje verder en we voelen de temperaturen oplopen. Op naar een mooi Speelweek campingseizoen. Het thema is dit jaar Glitter & Glamping. Dus trek je mooiste, gekste, foutste campingoutfit aan en kom shinen op het Speelweekterrein.

Maar waar is de Speelweek dit jaar? Op de plek waar we de laatste jaren zaten wordt nu een mooie nieuwe school en gymzaal gebouwd… Dankzij een betrokken Nieuwerbrugse boerenfamilie hebben we voor dit overbruggingsjaar een mooie locatie kunnen vinden. Volgend jaar kunnen we namelijk gebruik gaan maken van het nieuwe evenemententerrein dat achter de school en gymzaal zal liggen. De officiële vergunningen moeten nog worden ingediend, dus meer informatie over de tijdelijke locatie van dit jaar kunnen we volgende maand bekend maken!

Huttenverbrandingslocatie gezocht!

We zoeken een huttenverbrandingslocatie! Op de nieuwe tijdelijke (maar ook vanaf volgend jaar op het nieuwe evenemententerrein) kunnen we de pallets van de huttenbouw niet verbranden. En omdat afvoeren veel geld en energie kost mogen we van de Gemeente de hutten waarschijnlijk gewoon nog verbranden.

Weet je, of heb je een locatie waarbij we ver genoeg van bebouwing zitten en we goed met zware spullen pallets kunnen komen. Meld je dan via het contactformulier! De plek moet ongeveer 10 x 10 meter zijn en uiteraard ruimen wij alle as weer op.

Het bestuur is nog steeds op zoek naar versterking. Helaas gaat onze penningmeester Petra er ook mee stoppen. Gelukkig hebben we deze post intern kunnen oplossen. Maar we zijn nog steeds hard op zoek naar een nieuwe voorzitter en iemand die verantwoordelijk is voor de vrijwilligerszaken en het createam versterkt. Heb je interesse om eens mee te denken met het bestuur, meld je dan aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Stroopwafelactie

Ook dit jaar hebben we weer onze stroopwafelactie! Wilt u alvast stroopwafels bestellen? Dat kan! Via de onderstaande knop komt u bij het bestelformulier. U kunt ze ook komen kopen op Koningsdag in Nieuwerbrug!

We melden ons volgende maand weer met nog meer Speelweeknieuws!

Bestuur Speelweek Nieuwerbrug