Menu Sluiten

Bericht van de voorzitter

We mogen wel zeggen dat het bestuur op koers zit. We hebben definitief een terrein bij de familie Nederend, de terreinploeg heeft een nieuwe opslagcontainer geregeld, het programma begint al vorm te krijgen en er is al één vacature intern opgelost van het bestuur. Eigenlijk begint de machine nu pas echt te lopen, maar de juiste poppetjes weten weer de juiste lijnen te lopen.

Wat nog een beetje achterloopt zijn de aanmeldingen voor de vrijwilligers. We hopen en gaan ervan uit dat het toch weer gaat kriebelen en dat er zich snel meer leiding zal aanmelden. We hebben de enthousiaste jongen en meiden namelijk hard nodig. Meld je aan via het aanmeldformulier!

En heb je je kind nog niet opgegeven? Doe dat ook snel, voor het inschrijfgeld omhoog gaat! Laat je kinderen dit niet missen! En geniet zelf van een weekje rust!

Tot de volgende!

Namens het bestuur,
Robert