Menu Sluiten

Op deze pagina vindt u de handleiding voor het inschrijven en aan de onderkant van de pagina de rode knop die leidt naar het inschrijfformulier. Lees eerst goed de handleiding door voordat u naar het inschrijfformulier gaat.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw kinderen in te schrijven.

Handleiding Inschrijven

Net als de afgelopen jaren is de inschrijving voor de Nieuwerbrugse speelweek alleen digitaal via onze website. Met behulp van het inschrijfformulier op onze website kunt u uw gegevens invoeren en meteen betalen met behulp van iDEAL.

Bij de inschrijving vult u eerst gegevens van u als ouder/verzorger in, inclusief uw contactgegevens. Deze contactgegevens gebruiken we in geval van nood tijdens de speelweek. Nadat u heeft opgegeven hoeveel kinderen u wilt inschrijven, kunt u de gegevens van uw kind(eren) invullen. U kunt eenvoudig meerdere kinderen tegelijk inschrijven.

 Tarief
Inschrijfgeld tot en met 31 mei€ 21,50 per kind
Inschrijfgeld vanaf 1 juni€ 26,50 per kind

Inschrijven met een bijstandsuitkering

De (oorspronkelijke) doelstelling van de stichting is om de kinderen van Nieuwerbrug en omstreken, waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om op vakantie te gaan een leuke week te bezorgen. We proberen het inschrijfgeld voor de speelweek zo laag mogelijk te houden, mede dankzij donaties en sponsoren.

Om te voorkomen dat kinderen met ouders die het niet zo breed hebben niet mee kunnen doen aan de speelweek, kunt u een beroep doen op het Ondersteuningsfonds van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Als u een bijstandsuitkering heeft, dan wordt het inschrijfgeld vergoed vanuit het Ondersteuningsfonds.

Tijdens de inschrijving krijgt u de keuze om aan te geven dat u graag gebruik wilt maken van het Ondersteuningsfonds, met deze optie wordt u niet omgeleid naar de betaalpagina, maar krijgt u een formulier die u moet invullen. Wanneer u het formulier hebt ingestuurd en het geld heeft ontvangen, kunt u het inschrijfgeld overmaken naar de rekening van de speelweek en pas dan is de inschrijving definitief. Let op! U kunt alleen gebruik maken van het Ondersteuningsfonds als u een bijstandsuitkering hebt.

Indeling van de speelweekgroepen

Vanaf wanneer mag mijn kind meedoen?

Uw kind mag meedoen als hij of zij tijdens de speelweek 4 jaar oud is. Als uw kind tijdens de inschrijving nog niet 4 jaar is, maar tijdens de speelweek wel, dan is dat geen probleem. U kunt dan “Groep 0” aangeven tijdens de inschrijving. Voor de rest van de leeftijden worden de kinderen ingedeeld aan de hand van de basisschool-groepen van het afgelopen schooljaar.

Als de inschrijving is voltooid en de betaling succesvol is verlopen krijgt u een bevestiging van inschrijving te zien op uw scherm en krijgt u een mail met de inschrijfgegevens. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Kijkt u dan in uw spam-map en voeg @speelweeknieuwerbrug.nl toe als veilige afzender!

Programma van de speelweek

Het programma van de speelweek is halverwege juli bekend gemaakt.  U kunt het volledige programma vinden op de programmapagina op deze website. Ook kunt u een beknopte versie van het programma vinden in de augustus-editie van de Nieuwsbrug.

DagTijd
Zondag
Oecumenische Dienst
10:00 uur, aanvang 10:30 uur
MaandagSpeelweekgroep 1-2:
09:00 uur - 12:00 uur
14:00 uur - 16:00 uur

Speelweekgroep 3-4:
09:00 uur - 16:00 uur
Dinsdag09:00 uur - 16:00 uur
Alle groepen gaan vandaag een dagje uit! Speelweekgroepen 1 en 2 gaan naar Schateiland Zeumeren, Speelweekgroepen 3 en 4 gaan naar Wipe Out Kids!
Woensdag09:00 uur - 12:00 uur
14:00 uur - 16:00 uur
Donderdag09:30 uur - 15:00 uur
17:30 uur - 21:30 uur (Openluchtrestaurant & Bonte Avond)
Vrijdag07:00 uur (ophalen kinderen speelweekgroep 2, 3 en 4)
17:00 uur - ~19:00 uur

Let op! Er zijn een aantal dagen waar de kinderen tussen de middag naar huis gaan. Op dinsdag en donderdag blijven alle kinderen over, op maandag Speelweekgroepen 3 en 4. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Verwerking van gegevens

Bij de inschrijvingen wordt privacygevoelige informatie opgeslagen. Vanaf 25 mei 2018 geldt binnen de Europese Unie de nieuwe AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Met deze nieuwe wetgeving worden er strengere eisen gesteld aan het verwerken van (persoons)gegevens. U kunt meer lezen over ons privacybeleid in onze Privacybeleid. Tijdens de inschrijving vragen wij u akkoord te gaan met de Privacybeleiden de Algemene Voorwaarden.

Foto’s tijdens de Speelweek

Elk jaar maken we heel veel leuke foto’s, zodat u als ouders/verzorgers kunnen zien wat uw kind(eren) hebben gedaan tijdens de speelweek. Vanwege steeds strenger wordende privacywetgeving en mogelijke bezwaren van ouders voor openbare publicaties willen voorkomen, hebben we besloten om vanaf dit jaar de foto’s af te schermen met een wachtwoord. Bij de inschrijving krijgt u een wachtwoord waarmee u de foto’s van 2018 kunt bekijken. Op deze manier kunnen alleen de ouders/verzorgers de foto’s zien en ligt de keus bij de ouders/verzorgers om ze te delen met anderen.

We zouden het heel erg leuk vinden als we daarnaast een aantal foto’s openbaar mogen gebruiken voor o.a. pers, reclame, social media en andere doeleinden. U kunt tijdens de inschrijving aangeven of u hiermee akkoord gaat.

Heeft u nog vragen? Klik dan hier of stuur een mail naar inschrijven@speelweeknieuwerbrug.nl.