Inschrijven Speelweek

Handleiding Inschrijven

Net als de afgelopen jaren is de inschrijving voor de Nieuwerbrugse speelweek alleen digitaal via onze website. Met behulp van het inschrijfformulier op onze website kunt u uw gegevens invoeren en meteen betalen met behulp van iDEAL. Vanaf 1 mei gaat de inschrijving voor Speelweek 2018 open.

Bij de inschrijving vult u eerst gegevens van u als ouder/verzorger in, inclusief uw contactgegevens. Nadat u heeft opgegeven hoeveel kinderen u wilt inschrijven, kunt u de gegevens van uw kind(eren) invullen. U kunt maximaal 4 kinderen tegelijkertijd inschrijven.

 Tarief
Inschrijfgeld tot en met 31 mei€ 21,50 per kind
Inschrijfgeld vanaf 1 juni€ 26,50 per kind

Indeling van de speelweekgroepen

Bij Speelweek Nieuwerbrug worden de kinderen ingedeeld aan de hand van de basisschoolgroep waar uw kind het afgelopen schooljaar in heeft gezeten.

Als de inschrijving is voltooid en de betaling succesvol is verlopen krijgt u een bevestiging van inschrijving te zien op uw scherm en krijgt u een mail met de inschrijfgegevens. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Kijkt u dan in uw spam-map en voeg @speelweeknieuwerbrug.nl toe als veilige afzender!

Verwerking van gegevens

Bij de inschrijvingen wordt privacygevoelige informatie opgeslagen. Vanaf 25 mei 2018 geldt binnen de Europese Unie de nieuwe AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Met deze nieuwe wetgeving worden er strengere eisen gesteld aan het verwerken van (persoons)gegevens. U kunt meer lezen over ons privacybeleid in onze Privacyverklaring. Tijdens de inschrijving vragen wij u akkoord te gaan met de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden.

Foto’s tijdens de Speelweek

Elk jaar maken we heel veel leuke foto’s, zodat u als ouders/verzorgers kunnen zien wat uw kind(eren) hebben gedaan tijdens de speelweek. Vanwege steeds strenger wordende privacywetgeving en mogelijke bezwaren van ouders voor openbare publicaties willen voorkomen, hebben we besloten om vanaf dit jaar de foto’s af te schermen met een wachtwoord. Bij de inschrijving krijgt u een wachtwoord waarmee u de foto’s van 2018 kunt bekijken. Op deze manier kunnen alleen de ouders/verzorgers de foto’s zien en ligt de keus bij de ouders/verzorgers om ze te delen met anderen.

We zouden het heel erg leuk vinden als we een aantal foto’s ook openbaar mogen gebruiken voor pers, reclame en andere doeleinden. U kunt tijdens de inschrijving aangeven of u hiermee akkoord gaat.

Heeft u nog vragen? Klik dan hier.