Menu Sluiten

Inschrijven

Dit jaar organiseren we weer een Speelweek! Op deze pagina vindt u meer informatie over de inschrijving voor de kinderen. Lees deze informatie goed door, voordat u naar het inschrijfformulier gaat.

Handleiding Inschrijven

Met behulp van het inschrijfformulier op onze website kunt u uw kind(eren) inschrijven voor Speelweek 2024.

Bij de inschrijving vult u eerst gegevens van u als ouder/verzorger in, inclusief uw contactgegevens. Deze contactgegevens gebruiken we in geval van nood tijdens de speelweek. Nadat u heeft opgegeven hoeveel kinderen u wilt inschrijven, kunt u de gegevens van uw kind(eren) invullen. U kunt eenvoudig meerdere kinderen tegelijk inschrijven (maximaal 5 tegelijk).

Tarief 2024
Inschrijfgeld 1 februari tot en met 31 mei€ 25 per kind
Inschrijfgeld vanaf 1 juni€ 30 per kind

Als u nog wilt inschrijven als de Speelweek al is begonnen (vanaf woensdag), dan betaalt u €22,50 per kind.

Inschrijven met een bijstandsuitkering

De doelstelling van de stichting is om de kinderen van Nieuwerbrug en omstreken, waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om op vakantie te gaan een leuke week te bezorgen. We proberen het inschrijfgeld voor de speelweek zo laag mogelijk te houden, mede dankzij donaties en sponsoren.

Om te voorkomen dat kinderen met ouders die het niet zo breed hebben niet mee kunnen doen aan de speelweek, kunt u een beroep doen op het Ondersteuningsfonds van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Als u een bijstandsuitkering heeft, dan wordt het inschrijfgeld vergoed vanuit het Ondersteuningsfonds.

Tijdens de inschrijving krijgt u de keuze om aan te geven dat u graag gebruik wilt maken van het Ondersteuningsfonds, met deze optie wordt u niet omgeleid naar de betaalpagina, maar krijgt u een formulier die u moet invullen. Wanneer u het formulier hebt ingestuurd en het geld heeft ontvangen, kunt u het inschrijfgeld overmaken naar de rekening van de speelweek en pas dan is de inschrijving definitief. Let op! U kunt alleen gebruik maken van het Ondersteuningsfonds als u een bijstandsuitkering hebt.

Indeling van de speelweekgroepen

Vanaf wanneer mag mijn kind meedoen?

Uw kind mag meedoen als hij of zij tijdens de speelweek 4 jaar oud is. Als uw kind tijdens de inschrijving nog niet 4 jaar is, maar tijdens de speelweek wel, dan is dat geen probleem. U kunt dan “Groep 0” aangeven tijdens de inschrijving. Voor de rest van de leeftijden worden de kinderen ingedeeld aan de hand van de basisschool-groepen van het afgelopen schooljaar. Speelweek Nieuwerbrug is niet alleen voor Nieuwerbrugse kinderen. Komt u van buiten Nieuwerbrug? Dan zijn uw kinderen ook van harte welkom!

Als de inschrijving is voltooid en de betaling succesvol is verlopen krijgt u een bevestiging van inschrijving te zien op uw scherm en krijgt u een mail met de inschrijfgegevens.

Heeft u geen bevestiging ontvangen? Kijkt u dan in uw spam-map en voeg @speelweeknieuwerbrug.nl toe als veilige afzender!

Verwerking van gegevens

Bij de inschrijvingen wordt informatie over ouders/verzorgers en kinderen opgeslagen. Vanwege de privacywetgeving zijn er strengere eisen gesteld aan het verwerken van (persoons)gegevens. U kunt meer lezen over ons privacybeleid in ons Privacybeleid. Tijdens de inschrijving vragen wij u akkoord te gaan met het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden van de Speelweek.

Foto’s tijdens de Speelweek

Elk jaar maken we heel veel leuke foto’s, zodat u als ouders/verzorgers kunnen zien wat uw kind(eren) hebben gedaan tijdens de speelweek. De foto- en videopagina’s vanaf 2018 zijn beveiligd met een wachtwoord. Bij de inschrijving krijgt u een wachtwoord waarmee u de foto’s en filmpjes kunt bekijken. Op deze manier kunnen alleen de ouders/verzorgers de foto’s zien. We verzoeken de ouders/verzorgers om de foto’s uit het afgesloten gedeelte niet te delen via sociale media!

Tijdens de inschrijving kunt u aangeven of we foto’s van uw kind(eren) mogen gebruiken voor het publieke gedeelte van onze website en de (sociale) media.

Veilige Voeten

Elk jaar is de huttenbouw weer één van de hoogtepunten van de speelweek. Er wordt op de woensdag van de speelweek weer een prachtig huttendorp gemaakt door de kinderen. De kinderen vanaf speelweekgroep 2 gaan aan de slag met pallets, hamers en spijkers. Het gebeurt wel eens dat kinderen in een spijker gaan staan. Uiteraard worden ze dan goed verzorgd door onze Nieuwerbrugse EHBO. Er zijn ook een aantal middelen op de markt om de kans op een spijker door je schoen te verminderen. Op de website van Veilige Voeten kunt u meer informatie vinden over deze zooltjes.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.