Programma 2018

Welkom op de programmapagina voor Speelweek Nieuwerbrug 2018! Het thema van de speelweek is dit jaar Waterwereld. Dit jaar is de speelweek van 20 t/m 24 augustus. Klik op één van de onderstaande knoppen om naar de groepsinformatie te gaan. U kunt hier informatie vinden over de speelweek en de programma’s voor alle speelweekgroepen.

Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4

Nieuwe locatie van de speelweek

Jarenlang werd de speelweek georganiseerd op het (verhoogde) trapveldje en de Nieuwerbrugse ijsbaan. Vanwege woningbouw kan de speelweek niet meer worden georganiseerd op het trapveldje en de ijsbaan is niet geschikt meer voor de tent i.v.m. drassigheid van het terrein. Dit jaar is de speelweek op een nieuwe plek, namelijk het terrein evenwijdig aan de nieuwbouw van de Gravin Jacobastraat! Net als bij de ijsbaan heeft de speelweek géén parkeerplaatsen voor bezoekers. Gelieve zo veel mogelijk op de fiets te komen of de auto te parkeren naast het Wierickehuis of de tennisbaan!

De speelweek is te bereiken via de kruising Graaf Florisweg/Graaf Albrechtstraat (A) t.h.v. het Wierickehuis of de kruising Korte Waarder/Graaf Albrechtstraat (A) t.h.v. oude locatie smid. De ingang van het veld bevind zich in de nieuwbouw van de Gravin Jacobastraat (B).

In welke groep zit(ten) mijn kind(eren)?

De groepsindeling van de speelweek wordt gedaan op basis van de basisschoolgroep van het afgelopen schooljaar: