Menu Sluiten

Ook sponsoren

Hierbij alvast onze dank voor uw steun namens de kinderen van Nieuwerbrug. Wilt u ook een financiële bijdrage doen of wilt u ons misschien materieel steunen? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of neem contact op met de penningmeester via deze link.

U kunt natuurlijk zelf bepalen wat u aan de speelweek wilt sponsoren/doneren, maar we bieden ook een aantal sponsorpakketten aan.

Als bedrijf maakt u €100,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam (eventueel met een klein logo, zie de sponsorpagina voor een voorbeeld) worden vermeld in de september/oktober editie van het maandblad De Nieuwsbrug en op de website zonder link naar uw eigen website.

Als bedrijf maakt u €175,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam (eventueel met een middelgroot logo, zie de sponsorpagina voor een voorbeeld) worden vermeld in de september/oktober editie van het maandblad De Nieuwsbrug en op de website, met een link naar uw eigen website. Ook zal uw logo of bedrijfsnaam worden geprojecteerd in een slideshow op scherm tijdens openbare evenementen in de tent (o.a. Oecumenische Dienst, opening dag en Bonte Avond). Als zilveren sponsor deelt u het beeld met één of meerdere andere zilveren sponsoren en bent u korter in beeld dan een gouden sponsor.

Als bedrijf maakt u €250,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam (eventueel met een groot logo, zie de sponsorpagina voor een voorbeeld) worden vermeld in de september/oktober editie van het maandblad De Nieuwsbrug en op de website met een link naar uw eigen website. Ook zal uw logo of bedrijfsnaam worden geprojecteerd in een slideshow op scherm tijdens openbare evenementen in de tent (o.a. Oecumenische Dienst, opening dag en Bonte Avond). Gouden sponsoren delen het beeld niet met een andere sponsor en u bent langer in beeld dan zilveren sponsoren.

U kunt ons ook steunen door gezellig te komen eten tijdens de bonte avond op 29 augustus. De opbrengsten hieruit zijn namelijk ook erg belangrijk voor de speelweek. ‘s Avonds bent u ook van harte welkom in ons openluchtrestaurant. De consumptiebonnen zijn te koop bij de ingang van het feestterrein. We verwachten dat iedereen tijdens de bonte avond even op het terras aanschuift en de kramen leeg eet en drinkt.

Het bekijken van de hutten is alleen mogelijk voor en na de bonte avond. In de pauze is het huttendorp gesloten.