Menu Sluiten

Ook sponsoren

Hierbij alvast onze dank voor uw steun namens de kinderen van Nieuwerbrug. Wilt u ook een bijdrage doen, op welke manier dan ook? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen of neem contact op met de penningmeester via deze link.

U kunt natuurlijk zelf bepalen wat u aan de speelweek wilt sponsoren/doneren, maar we bieden ook een aantal sponsorpakketten aan.

Als bedrijf maakt u €85,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam worden vermeld in het maandblad De Nieuwsbrug (na de speelweek) en op de website.

Als bedrijf maakt u €160,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam worden vermeld in het maandblad De Nieuwsbrug (na de speelweek) en op de website, met een link naar uw eigen website. Ook zal uw logo of bedrijfsnaam worden geprojecteerd tijdens openbare evenementen in de tent (o.a. Oecumenische Dienst, opening dag en Bonte Avond).

Als bedrijf maakt u €225,- over aan Speelweek Nieuwerbrug en als tegenprestatie zal uw bedrijfsnaam worden vermeld in het maandblad De Nieuwsbrug (na de speelweek) en op de website, eventueel met uw logo('s) en een link naar uw eigen website. Ook zal uw logo of bedrijfsnaam worden geprojecteerd tijdens openbare evenementen in de tent (o.a. Oecumenische Dienst, opening dag en Bonte Avond).

U kunt ons ook steunen door gezellig te komen eten tijdens de bonte avond op 29 augustus. De opbrengsten hieruit zijn namelijk ook erg belangrijk voor de speelweek. ‘s Avonds bent u ook van harte welkom in ons openluchtrestaurant. De consumptiebonnen zijn te koop bij de ingang van het feestterrein. We verwachten dat iedereen tijdens de bonte avond even op het terras aanschuift en de kramen leeg eet en drinkt.

Het bekijken van de hutten is alleen mogelijk voor en na de bonte avond. In de pauze is het huttendorp gesloten.