Stichting

De Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug (ook wel Speelweek Nieuwerbrug) organiseert al decennia lang in de vakantieperiode een speelweek voor kinderen van de basisschool in Nieuwerbrug en omgeving. We hebben als doel kinderen in de vakantieperiode met elkaar in contact te brengen op een sociaal educatieve/actieve manier. De stichting en de speelweek draaien allebei voor 100% op de inzet van vrijwilligers. Elk jaar zetten ruim 60 vrijwilligers zich in om de laatste week van de zomervakantie tot een hele speciale week maken!

Geschiedenis

Speelweek Nieuwerbrug is in 1977 opgezet om alle kinderen van de basisschool een leuke afsluiting van de zomervakantie te bezorgen. Met hulp van fantastische vrijwilligers en bijdragen van met name plaatselijke bedrijven, slagen we er ieder jaar in om weer een geweldige week te organiseren.

In 1976 werd de voorzet gegeven voor wat nu de speelweek is. We hebben het programmaboekje gevonden van de tolfeesten.

Bekijk hier het Tolfeest programma 1976

Ook dit jaar organiseren we weer een speelweek. Hierover is meer te lezen bij het Programma. Mede dankzij alle sponsors, leiding en andere vrijwilligers zal dit allemaal weer mogelijk gemaakt kunnen worden!

Op onze geschiedenispagina vertelt oud-voorzitter Ed Korff over zijn ervaringen als voorzitter van Speelweek Nieuwerbrug.

Contact

Wilt u meer informatie over onze stichting en het bestuur?

Gebruik ons contactformulier om contact op te nemen.

SecretariaatAgnita van Veldhuizen
Johan Slob
E-mail
RekeningnummerNL66 RABO 0119 5817 28
t.n.v. Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug
KvK-nummer41172573
RSIN-nummer804238455